Sexta-feira, 7/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Në ditën e Kiametit njerëzit do të ringjallen

Në ditën e Kiametit njerëzit do të ringjallen

Abdullah ibn Mes’udi (radijAllahu anhu) thotë:
▶”Në ditën e Kiametit njerëzit do të ringjallen:
🔹- më lakuriq se kurrë
🔹- më të uritur se kurrë
🔹- më të etur se kurrë dhe
🔹- më të lodhur se kurrë.
▶Andaj, kush e vesh dikë për hir të Allahut, Ai i jep rroba. Kush e ushqen dikë për hir të Allahut, Ai e ushqen. Kush i jep ujë dikujt për hir të Allahut, Ai i jep ujë. Kush ka vepruar për hir të Allahut, Ai e bën që të mos ketë nevojë për askënd, dhe kush fal për hir të Tij, Ai e fal ate.

(Visited 101 times, 1 visits today)