Sexta-feira, 24/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

NË DHOMËN TIME

NË DHOMËN TIME

NË DHOMËN TIME

Në dhomën time dhe i shtrirë mbi shtratin tim, e pyesja veten se cilat janë shkaqet e suksesit në jetë?!

Përgjigjen e gjeta brenda dhomës.

Tavani më tha: Ambiciet e larta.

Dritaret më thanë: Shikoje botën.

Ora më tha: Çdo minutë është e shtrenjtë.

Pasqyra më tha: Mendo para se të veprosh.

Kalendari më tha: Përcille një pas një.

Dera më tha: Ec me vrull që të arrish deri te caku e qëllimi.

Dhe mos ta harroj tokën e cila më tha:

Bjer në sexhde, falju dhe lutju Atij që të krijoi.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 88 times, 1 visits today)
Top