Quarta-feira’, 6/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

NDRYSHOJE JETËN TËNDE!!

NDRYSHOJE JETËN TËNDE!!

11401377_1599225450347387_3468614991147718976_n

 

Buzëqesh.. si të jetë hera e parë.. që ti gëzohesh!

 

Qaj.. si të jetë hera e fundit.. që ti pikëllohesh!

 

Ji optimist.. si të jetë hera e parë.. që ti ballafaqohesh me vështirësi!

 

Dashuro.. si të jetë hera e parë.. që rrah zemra jote!

 

Fal.. si të jetë hera e parë.. që ti ke punë me një njeri!

 

Harro.. si të jesh.. me memorie të zbrazur!

 

O Zot!Mundësona që lumturia të depërton në shpirtrat tanë , dhe bëje që gëzimi të hyn në zemrat e tona, dhe bëji të qeshurat tona të burojnë nga zemra!!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 174 times, 1 visits today)