Quarta-feira’, 3/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

NDRYSHOJE JETËN TËNDE!!

NDRYSHOJE JETËN TËNDE!!

NDRYSHOJE JETËN TËNDE!!

Buzëqesh.. si të jetë hera e parë.. që ti gëzohesh!

Qaj.. si të jetë hera e fundit.. që ti pikëllohesh!

Ji optimist.. si të jetë hera e parë.. që ti ballafaqohesh me vështirësi!

Dashuro.. si të jetë hera e parë.. që rrah zemra jote!

Fal.. si të jetë hera e parë.. që ti ke punë me një njeri!

Harro.. si të jesh.. me memorie të zbrazur!

O Zot!Mundësona që lumturia të depërton në shpirtrat tanë , dhe bëje që gëzimi të hyn në zemrat e tona, dhe bëji të qeshurat tona të burojnë nga zemra!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 80 times, 1 visits today)
Top