Sábado, 30/9/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Ndryshimi mes lidhjes se pamundesise dhe dobesimit truperor (mjekimi)

Ndryshimi mes lidhjes se pamundesise dhe dobesimit truperor (mjekimi)

Ndryshimi mes lidhjes se pamundesise dhe dobesimit truperor

E para lidhja
I lidhuri ndjen mundësi te plota për te pekedhelur gruan e tij.Kur është larg saj penisi vjen ne formë e nëse afrohet tek ajo e deshiron te kryeje marredhnie tkurret penisi I tij dhe bëhet I pamundur për te kryer aktin

E dyta pamundesia truperore
E kjo është pamundesia e burrit për te kryer marredhnie me gruan e tij qoftë larg asaj qoftë afër dhe nuk vjen ne formë ne çdo rast.

E treta dobesimi trupor
Buri nuk mund te kryeje marredhnie me gruan e tij përveç pas kohe te gjatë rrale dhe plotesohet akti seksual për çaste te shkurtra. E penisi I tij dobesohet e tkurret pak çaste pas aktit seksual.

Mjekimi
Permendem mjekimin e lidhjes me dhjetë rrugë
Pamundesia mjekohet tek doktorret nese mundesh dhe dobesimi mjekohet si me poshtë.

Merr një kilogram mjalte blete te pastre dhe dyqind gram ushqim te mbretereshave te bleteve.
I lexon ne perzierjen e tyre El Fatihane dhe tre suret e fundit te kuranit(Ihals Felek dhe Nas) nga shtatë here .
Ha i semuri nga çdo ditë tre luge gjelle Një luge esell ne mëngjes një luge para dreke dhe një luge para darkes .Vazhdon me këtë një muaj rrjesht ose dy sipas dobise se tij.do të sherohet me lejen e Zotit.