Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ndoshta dikush mundet te të lëndojë

Ndoshta dikush mundet te të lëndojë

“Ndoshta dikush mundet te të poshtërojë
Ndoshta dikush mundet të gënjej ndaj teje
Ndoshta dikush mundet te të tradhtojë
Ndoshta dikush mundet te të lëndojë
Por ai prapë mbetet “dikush”
Ndërsa dobia është në pjesën tjetër…
Andaj assesi mos u deshpero prej njerezve dhe assesi mos pergjitheso ”
Nebil El- Ivadi.

(Visited 332 times, 1 visits today)