Domingo, 5/4/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ndikimi i mahnitshëm i leximit të Kuranit

Ndikimi i mahnitshëm i leximit të Kuranit

Kurani

Ndikimi i mahnitshëm i leximit të Kuranit

Leximi i vazhdueshëm i ajeteve Kuranore ka këto dobi:

– Forcon imunitetin e trupit

– Rrit kreativitetin

– Shton përqendrimin

– Kuron sëmundjet e rënda

– Ndryshon sjelljen dhe përmirëson komunikimin me të tjerët.

– Qetëson shpirtin

– Trajton reagimet negative si nervozizmi dhe të qenit i rrëmbyer

– Përmirëson aftësinë për të marrë vendimet e duhura

– Të bën të harrosh frikën, të qenit i lëkundur dhe i stresuar

– Zhvillon dhe forcon personalitetin

– Kuron shumë sëmundje të zakonshme, si alergjitë, rrufat dhe dhimbjet e kokës

– Përmirëson të folurit dhe shpejtësinë në artikulim

– Mbron nga sëmundjet e rrezikshme si kanceri etj.

– Bën ndryshimin e duhur në vese të tilla si të ngrënit e tepërt dhe pirjen e duhanit

(Visited 74 times, 1 visits today)
Top