Domingo, 16/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ndikimi i babait në zhvillimin e shëndoshë të fëmiutNdikimi i babait në zhvillimin e shëndoshë të fëmiut

Ndikimi i babait në zhvillimin e shëndoshë të fëmiut

Lozni me fëmiun tuaj

Për një dialog më të mirëfilltë me fëmiun tuaj duhet të luani me të,qoftë djalë apo vajzë. Lojrat na ndihmojnë që të afrohemi me ta, të hyjmë në botën e tyre, ta njohim personalitetin e tyre, si dhe të heqim stresin tonë të përditshmërisë.

Shembulli me i mirë për prindërit është padyshim Pejgamberi ynë Muhammedi a.s. Ai gjithmon ndante një kohë që të luante me fëmijët e tij, dhe asnjëherë nuk ankohej se nuk kishte kohë ! .

(Visited 31 times, 1 visits today)
Top