Sexta-feira, 10/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ndihmoji të dobëtit derisa nuk i kthehet fuqia

Ndihmoji të dobëtit derisa nuk i kthehet fuqia

 

 

Ndihmoji të dobëtit derisa nuk i kthehet fuqia.
Qëndro me fatkeqin përderisa nuk sheh një fije shpresë. Qëndro me atë që ka falimentuar derisa nuk arrin në rrugën e suksesit. Mundohu ti shërosh plagët e njerëzve. Mendo për fjalët e Pejgamberit, s.a.v.s. ka thënë: “Besimtari është pasqyrë e besimtarit. Besimtari është vëlla i besimtarit. Ai ia ruan pasurin, gjakun dhe nderin e tij dhe ia mbron shpinën e tij.”

(Visited 62 times, 1 visits today)
Top