Sábado, 1/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nderto jeten tende me 10 fjale !!

Nderto jeten tende me 10 fjale !!

nderto jeten

Fjala me egoiste me tre shkronja. “Une”
–Largohu nga kjo. (Surja El-Kehf, 18:34)

Fjala me kenaqesi-dhenese me dy shkronja. “Ne”
— Perdore kete . (Surja El-En’am, 6:71-72)

Fjala me helmuese me tre shkronja.”EGO”
— Mbyte kete. (Surjah El-Kasas, 28:78)

Fjala me e perdorur me pese shkronja. “DASHURI”
— Vleresoje kete. (Surja El-Rum, 30:21)

Fjala me atraktive me tete shkronja. ”BUZEQESH”
— Mbaje kete. (Surja El-Nexhm, 53:43)

Fjala qe perhapet shume me nente shkronja.”PERGOJIMI”
— Injoroe kete. (Surja El-Huxhurat, 49:12)

Fjala e cila kerkon shume pune me gjashte shkroinja.”SUKSES”.
— Arrije kete. (Surja El-Nur, 24:37-38)

Fjala me lakmitare me tete shkronja.”XHELOZIA”
— Distancohu nga kjo. (Surja Jusuf, 12:8-9)

Fjala me e fuqishme me shtate shkronja.”DITURIA”
— Kerkoje kete. (Nga Allahu & Kurani Fisnik)
(Surja Jasin, 36:2) – (Surjah jusuf, 12:2)

Fjala me e nevojshme me pese shkronja.”BESIM”
— Forcoje kete. (Beso ne udhezimin e Allahut)
(Surja Junus, 10:9) – (Surah El-Teubeh, 9:51)

Thuaj: SubhanAllah, elhamduLilah, La ilahe ilAllah, Allahu Ekber.

Perktheu dhe pershtati: Abdurrezak MD,

(Visited 580 times, 1 visits today)
Tags: