Sexta-feira, 5/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ndërhyrja e vjehrrës

Ndërhyrja e vjehrrës

Problemi: Ndërhyrja e vjehrrës

Ndërhyrja e vjehrrës është më e madhe në këtë kohë, sepse lidhja nënë bir vazhdon të jetë ende e fortë.

Zgjidhja

1- Nusja duhet të tolerojë ndërhyrjet e vjehrrës dhe të flasë me qetësi, në mënyrë që të gjejnë një zgjidhje të përshtatshme.

2- Respekti dhe dashuria e ndërsjellë midis nuses dhe vjehrrës e bën burrin të lumtur dhe të qetë.

3- Le ta dijë gruaja se çelësi i zemrës dhe i dashurisë së burrit të saj rri fshehur në zemrën e nënës së tij. Ndaj, kush dëshiron ta zotërojë burrin e vet, le të mbërrijë në zemrën e nënës së tij.

4- Moslajmërimi i familjes për problemet dhe mosmarrëveshjet intime mes bashkëshortëve.

(Visited 109 times, 1 visits today)
Top