Sábado, 8/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ndegjimi i kur’anit duke qenë i koncentruar dhe i qetë e liron trupin nga një numër i madh i depresioneve të cilat i godasin njerëzit

Ndegjimi i kur’anit duke qenë i koncentruar dhe i qetë e liron trupin nga një numër i madh i depresioneve të cilat i godasin njerëzit

Ndegjimi i kur’anit duke qenë i koncentruar dhe i qetë e liron trupin nga një numër i madh i depresioneve të cilat i godasin njerëzit.

Nëse lakmon në atë çfarë posedojnë të tjerët e urren atë qe ke.Kënaqu me atë qe ke, falënderoje Allahun, Ai do të jep çdo herë mundësi të mëdha prej nga ti nuk i pret.

Kulminacioni i optimizmit,Mos u pikëllo, Allahu është me ne.

Hoxhë Musli Zymberi

(Visited 73 times, 1 visits today)
Top