Quarta-feira’, 26/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ndalu një çast…

Ndalu një çast…

Ndalu një çast…

Mos u brengos,sespe brengosjet të shqetësojnë edhe më shumë rreth të kaluarës,të frikësojnë mbi të ardhmen,si dhe ta harxhojnë ditën pa aktivitet e punë.

Mos u brengos,se mërzia ia ndal zemrës të rrahurat dhe e bën të punojnë me dhimbje.Brengat ta mrolin ta nxijnë fytyrën dhe,ta shuajnë shpirtin dhe t’i humbin shpresat.

Mos u pikëllo; se e gëzon armikun,shqetëson shokun e mikun,dhe ziliqarin e dëfren.

Dëshpërimi nuk ta rikthen atë që të shkoi dhe humbi,s’ta ringjall të vdekurin,e as nuk e ndryshon caktimin,por as s’e heq dobinëastaj më e rrezikshmja është se dëshpërimi rrjedhën e ka nga i mallkuari,të rrënjos thellë shpresëhumbjen duke të paraqitur para syve varfërinë,të jap humbje të vërtetë e dështim të fortë.

(Visited 45 times, 1 visits today)
Top