Quinta-feira, 6/5/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ndaloni se krahasuari veten me të tjerët

Ndaloni se krahasuari veten me të tjerët

cdo person

Ndaloni se krahasuari veten me të tjerët


Vetëm për shkak se shoku juaj ka më shumë vullnet për të bërë diçka nuk do të thotë se ai është më i mirë apo më i fortë se ju. Ju mund te keni me shume vullnet se ai person por fillimisht duhet ta zbuloni atë vullnet. Është normale për të gjetur një rol model dhe te kopjoni disa nga tiparet e tyre, por mos jetoni jetën e dikujt tjetër, jetoni jetën tuaj. Bëhuni vetvetja, jini krenar se kush jeni dhe dashuroni veten.

(Visited 123 times, 1 visits today)
Top