Segunda-feira, 28/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ndalohet në Islam rreptësisht rrahja e gruas!

Ndalohet në Islam rreptësisht rrahja e gruas!

 

Ndalohet në Islam rreptësisht rrahja e gruas!

 

Muhamedi, alejhi selam, ka thënë:

” Si është e mundur që dikush nga ju ta rrahë gruan e tij siç e rreh një rob, pastaj të kthehet në mbrëmje dhe të flejë me të.”

Buhariu: 3/262, Muslimi: 4/2191

 

Pastaj, duke iu përgjigjur atyre që rrahin gratë e tyre, pejgamberi, alejhi selam, tha:

” Ata nuk jane nga të mirë prej jush.”

Ebu Davudi: 2/245, 2146.

 

(Visited 171 times, 1 visits today)
Top