Quarta-feira’, 27/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ndalo, mos u ul mbi ”problemin” !

Ndalo, mos u ul mbi ”problemin” !

Ndalo, mos u ul mbi ”problemin” !

Vendosja e kuletes ne gjepin e pasem dhe ulja mbi te shkaketon prishje te baraspeshes se kockave dhe demtim te diskut ndermjet unazor.

* S H P E R N D A J E *

(Visited 623 times, 1 visits today)
Top