Quinta-feira, 18/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ndalimi i veshjes së arit për burratNdalimi i veshjes së arit për burrat

Ibnu Abazi (Allahu qoftë i kënaqur me të) transmeton se profeti a.s pa një burrë, që në dorën e tij kishte një unazë floriri. Ai menjëherë ia hoqi dhe ia hodhi, pastaj shtoi: “A dëshiron ndonjëri prej jush që të ketë një prush prej zjarri e ta vendosë në dorën e tij?!  Kur profeti a.s u largua, burrit iu tha: “Merre unazën dhe përfito nga ajo”. Ai tha: “JO, betohem në Allahun që nuk kam për ta marrë asnjëherë përderisa profeti a.s e ka hedhur”.[1]

(Visited 61 times, 1 visits today)
Top