Sábado, 22/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Namazin

Namazin

“Kur ne dështojmë apo bëjmë ndonjë gabim në punën tonë, ne mundohemi ta shmangim shefin apo personin përgjegjës. Dhe, kur dështojmë në jetë, kur mëkatojmë apo devijojmë diku, disa nga ne e braktisim namazin, sepse turpërohemi t’i kthehemi Allahut të Lartësuar – e shmangim Atë. Por, vetëm ata që dëshirojnë të kenë sukses këmbngulin dhe përpiqen. Vetëm njerëzit e suksesshëm kurrë nuk vonohen për takimin më të rëndësishëm në jetët e tyre: ‘Namazin’. Ata e praktikojnë besimin e tyre me pasion dhe qëndrojnë të përulur para Zotit të tyre. Këta janë përbërësit e suksesit në këtë botë dhe atë të amshueshme, dhe kjo është pse namazi është shtylla e dytë e Islamit dhe esenca e besimit tonë. Pa këtë lidhje me Allahun e Madhëruar, ne nuk kemi identitet.”

Muslimani Produktiv

(Visited 49 times, 1 visits today)
Top