Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Namazi largon sëmundjet dhe mbron nga të këqijat

Namazi largon sëmundjet dhe mbron nga të këqijat

Ibn Kajjimi (Allahu e mëshiroftë) shkruan: “Namazi:
– e shton riskun,
– e ruan shëndetin,
– mbron nga të këqijat
– i largon sëmundjet
– i sjell gëzim shpirtit
– e largon përtacinë
– e hap gjoksin
– e ndriçon zemrën
– sjell bereqet.”

(Zad El-Me’ad)

Të kujdesemi sa më shumë për këtë obligim dhe të jetë këshillë e përditshme…

 

(Visited 213 times, 1 visits today)