Sexta-feira, 17/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Namazi ilaç për shpirtin dhe për trupin

Namazi ilaç për shpirtin dhe për trupin

namazi

Namazi ilaç për shpirtin dhe për trupin

Shfytëzojeni namazin si ilaç për shpirtin dhe për trupin. Namazi si ilaç përbëhet prej sunneteve, farzeve, son-sunneteve dhe vitrit. Përdorët për trajtimin e të gjitha formave të përtacisë dhe dembëllëkut, mjekon zemrimin, hidhërimin, zilinë, prirjen për përgojim dhe bratjën e fjalëve të hujaja.

Para përdorimit të këtij ilaçi duhet të merrni abdes, ose nëse është e nevojshme edhe gusul. Ilaçi nuk vepron në qoftë se përdorët në gjenjde gjunubllëku. Te përdoruesi i këtij ilaçi nuk janë vrejtur efekte negative anësore.
Ilaçi i quajtr NAMAZ është përcaktuar në Mi’raxh nga ana e All-llahut (xh. sh.)
Ilaçi ka fektin më të mirë nëse përdorët pesë herë në ditë në kohë të caktuar. Nuk lejohet ta lësh pasdore panevojë terapinë me këtë ilaç. Qëndrueshmëria e këtij ilaçi vazhdon deri në ditëne Gjykimit. Ilaçi ka shije të mirë, prandaj mund ta përdorin edhe fëmijët.
Terapia merret pesë herë në ditë…„O ju që keni besuar, kërkoni ndihmë me durim e me namaz“ (Kur’an-2: 153)

(Visited 551 times, 1 visits today)
Tags:
Top