Quinta-feira, 19/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Namazi është dritë! 

Namazi është dritë! 

“Namazi është dritë!
E si ke mundësi të ecësh nëpër errësirë?!
Shumë njerëz rrëzohen, pengohen dhe ankohen nga preokupimet dhe shqetësimet e shumta e shërimi i tyre është të radhiturit në radhët e namazit. Mëkatet e rinisë, në të gjitha vendet, shërimin e tyre mund ta gjejnë duke hyrë në shtëpitë e Mëshiruesit dhe duke u radhitur në radhët e namazfalësve”.
Halid Er-Rashid, Allahu xh.sh e mëshiroftë

(Visited 247 times, 1 visits today)