Quarta-feira’, 22/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Namazi eshte ai me te cilin fshihen gabimet dhe shlyhen gjunahet

Namazi eshte ai me te cilin fshihen gabimet dhe shlyhen gjunahet

namazi

NAMAZI ËSHTË AI ME TË CILIN FSHIHEN GABIMET DHE SHLYHEN GJYNAHET…

Ka thënë Pejgamberi, sal-lAll-llahu alejhi ue sel-lem:

“Më tregoni, sikur një lum të kalojë pranë derës së ndonjërit prej jush, ai të lahet në të çdo ditë pesë here, a do ti mbesin atij ndonjë gjë nga papastërtia?

Ata thanë: Nuk do ti mbesë asgjë nga papstërtitë e tij.

Ai (Pejgamberi, sal-lAll-llahu alejhi ue sel-lem) tha:
“Gjithashtu të ngjashëm (me lumin) janë pesë namazet me të cilat All-llahu fshin gabimet”.

Transmeton Buhariu dhe Muslimi.

(Visited 95 times, 1 visits today)
Tags:
Top