Quinta-feira, 18/8/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Namazi: – e shton riskun, – e ruan shëndetin,  – mbron nga të këqijat – i largon ….

Namazi: – e shton riskun, – e ruan shëndetin,  – mbron nga të këqijat – i largon ….

Ibn Kajjimi (Allahu e mëshiroftë) shkruan: “Namazi:
– e shton riskun,
– e ruan shëndetin,
– mbron nga të këqijat
– i largon sëmundjet
– i sjell gëzim shpirtit
– e largon përtacinë
– e hap gjoksin
– e ndriçon zemrën
– sjell bereqet.”

(Zad El-Me’ad)

Të kujdesemi sa më shumë për këtë obligim dhe të jetë këshillë e përditshme…

(Visited 672 times, 1 visits today)