Domingo, 12/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nafta ndihmon në shërimin e psoriases!

Nafta ndihmon në shërimin e psoriases!

Nafta ndihmon në shërimin e psoriases!

Nafta ndihmon në lehtësimin e kruarjve, skuqjes dhe inflamacionin e shkaktuar nga psoriasa, ndihmon shërimin e lëkures së acaruar nga kjo sëmundje e cila është mjaftë e përhapur tek njerzit dhe e vështirë për tu kuruar Ku afersisht 25 million njerëz në botë janë të prekur nga psoriasa pa dallim gjinie!

Madhëroje larg të metave Zotin tënd, më të lartësuarin! I cili krijoi dhe përsosi, dhe i cili përcaktoi e orientoi, dhe i cili mundësoi mbirjen e kullosës; E pastaj atë e bëri mbeturinë të zezë.” (Kur’an, 87:1-5)

Mbeturinë të Zezë – është fjala për Naften

Përktheu inf.Qendresa Paqarizi

 

 

(Visited 356 times, 1 visits today)
Top