Sexta-feira, 10/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Myslimani më i mirë është ai që ka moralin më të mirë

Myslimani më i mirë është ai që ka moralin më të mirë

Është pyetur një njeri i urtë: cilin e nderon prej njerëzve?
Ka thënë: Atë që ka moral të lartë, shoqërimi me të është pasuri, qëllimi i tij i shëndoshë, ndarja prej e tij e dhimbshme, fjalët e tij si parfum dhe kur koha kalon i shtohet vlera.

“Myslimani më i mirë është ai që ka moralin më të mirë.”

Profeti, alejhi selam.

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë

(Visited 36 times, 1 visits today)
Top