Sábado, 30/9/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Musa Xhaferri me armë në punë

Musa Xhaferri me armë në punë

Të shkosh me armë në punë duket se është tendenca që po përkrahin ministrat e kabinetit të kryeministrit Nikolla Gruevski.

parlamenti maqedonas
Sipas portalit “Libertas”, pjesa më e madhe e këtij kabineti janë të etnitetit shqiptarë. Sigurimi i zv/kryeministrit nga rradhtë e BDI-së kanë parë qëMusa Xhaferri mbanë armë dhe kanë lajmëruar menjëherë kryeministrin.

Kryministri ka marrë masa për të siguruar qeverinë pasi zv.kryministrit Xhaferrii është gjetur pistoletë. Madje kontrollit të rreptë po i nënshtrohen edhe ministrat e tjerë para se të futen në godinën e qeverisë. /albeu/