Domingo, 5/4/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mundohu ta mbash mend ata që të kanë ndihmuar në momentet e vështira

Mundohu ta mbash mend ata që të kanë ndihmuar në momentet e vështira

jete e mire

Mundohu ta mbash mend ata që të kanë ndihmuar në momentet e vështira, ata që ta kanë zgjatur dorën kur ke rrëshqitur.


Kur kanë qëndrua me ty kur dynjaja ta ktheu shpinën, ata të cilët të nxorën nga vetmia kur të lanë të gjithë të tjerët. Ktheju me të mirë dhe shpaguhu sa të mundesh.
Pejgamberi, s.a.v.s. ka thënë: “Kush nuk falënderon njerëzit, nuk falënderon as Allahun”.(20)
“Kush ju bën mirë shpërbleni. Nëse nuk keni me çka, atëherë lutuni për të, përderisa nuk ia shpaguan”.(21)

(Visited 54 times, 1 visits today)
Top