Terça-feira, 21/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A munden njerezit t’i shohin engjejt?

A munden njerezit t’i shohin engjejt?

 

Pyetja: A munden njerezit t’i shohin engjejt?

Shejkh el-Albani:Ne formen qe Allahu i krijoi ata, jo.
Ne forma te cilat ata mund t’i imitojne, atehere natyrisht.

Dhe Aishah, Allahu qofte i kenaqur me te, dhe te tjeret e pane Xhibrilin
ne formen e Dihjah el-Kalbi.
Sa i perket parjes se Xhibrilit ne formen e tij origjinale,
atehere kjo nuk i eshte dhene askujt pervec Pejgamberit sal-lAllahu alejhi ue sel-lem.

[El-Huda uen-Nur, 322.]

(Visited 152 times, 1 visits today)
Tags:
Top