Terça-feira, 7/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Muhammedi (a.s.) në fillim të muajit Rexheb e ka bërë këtë lutje

Muhammedi (a.s.) në fillim të muajit Rexheb e ka bërë këtë lutje

Duke qene se sot eshte futur muaji Rexheb.
Muhammedi (a.s.) në fillim të muajit Rexheb e ka bërë këtë lutje (dua):
”Allahu im! Na i bëj të bekuar Rexhebin dhe Shabanin dhe na bashko me Ramazanin!” (Ahmed, I, 259)

(Visited 546 times, 1 visits today)
Top