Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mrekullitë e Kur’anit – A e ke ditur ?

Mrekullitë e Kur’anit – A e ke ditur ?

Mrekullitë e Kur’anit

Barazia:
1- Dunjaja është përmendur 115 herë, dhe ahireti (është përmendur) 115 herë.
Melaiket janë përmendur 88 herë, edhe shejtanët janë përmendur 88 herë.
3- Fjala ‘njerëz’ është përmendur 50 herë, edhe pëjgamberët janë permendur 50 herë.
4- Përmirësimi është përmendur 50 herë, edhe prishja është përmendur 50 herë.
5- Iblisi është përmendur 11 herë, edhe kërkim-mbrojtja nga ai është përmendur 11 herë.

Përshtati: Valdet Kamberi

(Visited 148 times, 1 visits today)