Terça-feira, 27/10/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mrekullitë e Isait birit të  Merjemes alejhi selam 

Mrekullitë e Isait birit të  Merjemes alejhi selam 

Mrekullitë e Isait birit të  Merjemes alejhi selam
Isait alejhi selam i dhuroi Allahu bereqet “më ka dhënë bereqet”. Le të  shikojmë bereqetin që Allahu i ka dhënë këtij të dërguari të ndershëm. Nga bereqetet që i ka dhënë është zbritja e sofrës nga qielli, në të cilën hëngrën populli i tij. I ka dhënë mundësi të ngjallë shpendë nga balta me lejen e Allahut, i shëron memecët dhe të verbrit, me lejen e Allahut. I ngjallë të vdekurit me lejen e Allahut, e në fund ngrihet për të zbritur përsëri në tokë, të vërë drejtësi e t’i japë fund padrejtësisë e fitneve.

 

(Visited 57 times, 1 visits today)
Top