Sexta-feira, 27/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mrekulli mjekësore profetike me pështymë shërohet nga djegja

Mrekulli mjekësore profetike me pështymë shërohet nga djegja

Mrekulli mjekesore profetike me peshtyme sherohet nga djegja e uji te vluar

Në librat e tyre të hadithit Imam Bejhakiu dhe Imam Nesaiu transmetojnë nëpërmjet një zinxhiri të saktë se një fëmijë me emrin Muhamed bin el-Hatib ishte djegur me ujë të valuar dhe të gjithë krahun e kishte të djegur. Profeti Muhamed (a.s.) ia mori dorën dhe duke shpërndarë mbi të pështymëne tij të bekuar krahu i djaloshit u rikthye siç kishte qenë më parë sikur të mos kishte ndodhur asgjë.

(Kadi Ijad-Shifa Sherif)

 

(Visited 455 times, 1 visits today)
Top