Domingo, 13/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mrekulli më vete

Mrekulli më vete
Hoxhë Mustafa Tërniqi 

Mrekulli më vete.

Qindra mijëra njerëz të drejtuar në formë korrekte, në një dretim të përbashkët, në një kohë të vetme, në këtë formë, nuk mund t’i mbledhë e bashkojë gjë tjetër përvec mesazhit hyjnor. Nuk janë njerëz të zgjedhur për parada që e njohin njëri tjetrin dhe përgatiten disa muaj përpara. Janë njerëz të shtresave të ndryshme, nga mbi 60 raca të ndryshme, me gjuhë të llojllojshme, me kultura dhe zakone të ndryshme që nuk e kuptojnë as e njohin njëri tjetrin por kanë një qëllim të vetëm, t’i nënshtrohen Krijuesit të tyre. Kjo është dëshmi e gjallë se Islami është udhëzim, orientim dhe paqe për njerëzimin packa se shumëkush mundohet të prishë imazhin e vërtetë të Islamit.

(Visited 82 times, 1 visits today)
Top