Sexta-feira, 17/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Motra ime, Xheneti është më meritor

Motra ime, Xheneti është më meritor

xheneti

MOTRA IME, XHENETI ËSHTË MË MERITOR!

Asija ishte gruaja e Faraonit jobesimtar mirëpo ajo e fitoi pallatin e saj në Xhenet.

Gruaja e Nuhit dhe Lutit ishin gra të Pejgamberëve mirëpo u bën nga banoret e Xhehenemit dhe burrat e tyre nuk ju bën fare dobi.

Merjemi nuk u martua asnjëherë dhe u bë zonjusha e grave të botëve.

A e di ti se shpëtimi dhe fitorja në dynja dhe në ahiret nuk varet nga martesa.

Ndoshta një burrë i mirë të ndihmon, mirëpo mos prezenca e tij nuk të dëmton.

Motra ime mos u mërzit për çështjen e martesës … Xheneti është më meritor të preokupohesh me të.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 392 times, 1 visits today)
Tags:
Top