Segunda-feira, 25/10/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos u turpëro nga zemra jote e mirë

Mos u turpëro nga zemra jote e mirë

zemra

Bëhu me Allahun i drejtë.

Dhe me njerëzit korrekt.

Me shpirtin i fortë.

Me të varfrit bujar.

Me fëmijët i mëshirshëm.

Me të dashurit këshillues.

Me armikun i butë.

Me injorantin i heshtur.

Çfarëdo që ndodh mos u turpëro nga zemra jote e mirë, sepse kjo nuk është dobësi po fuqi!

Diamanti nuk turpërohet nga shkëlqimi i fortë i tij!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 93 times, 1 visits today)
Top