Domingo, 27/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos u trishto,nëse …

Mos u trishto,nëse …

Nëse e gjithë bota të vihen kundër…
Nëse jeta të nxihet nga fatkeqësitë…
Nëse hallet dhe problemet të kanë vënë poshtë…
Nëse mërzitja dhe stresi të kanë lodhur…
Nëse asgjë nuk po shkon ashtu sic ke ëndërruar dhe shpresuar…
Mos u trishto…. Dhe kujto gjithmonë Allahun….
Ai kurrë nuk të harron…. Ai të krijoi…. Ai të Don….
Ngrei duart lart dhe ule kokën…. Lotin ktheje në fjale….
Lutju Allahut me shpresë dhe dashuri…..
Ya Allah na i prano DU’AT .
Amin

 

(Visited 367 times, 1 visits today)
Top