Sexta-feira, 17/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos u trishto

Mos u trishto

mos u trishto

Mos u trishto

Dr. Karni shpjegoi për Kanalin Televiziv “ Al Arabiya” se libri ka tejkaluar në 10 milion kopje dhe atë në 30 gjuhë të botës. Ky libër bart me vete dhe jep mesazh botës se ajo që rëndon më së shumti njerëzimin është “Trishtimi”.
Historia e suksesit të këtij libri, shton Dr. Karni. “ Përveç në gjuhët e përkthyera, kemi një shkrimtare gjermane nga Universiteti Berlinit ka bërë studim për një doktoraturë , poashtu edhe mjeku Egjiptas nga Universiteti Ain Shams mbrojti doktoraturën nga libri “ Mos u Trishto”.

Ai shpjegoi:” Libri kombinon 300 referenca Islamike dhe jo Islamike,shkrimi i librit zgjati për 3 vite ”.
Karni vlerësoi gjithashtu princin Salman b. Abdul Aziz , i cili lexoi Librin tre here. Vlen të theksohet se 11 vjet më parë është përkthyer në disa gjuhë, dhe se ish Presidenti Irakian Sadam Husein në burg lexonte Librin.
Sa i përket të ardhurave materiale” Fitimi nga Libri është vetëm (500 mil Real Saud.) 97 500 Eur, ku në fakt arriti me vlerë prej 9 750 000 Eur nga biznesmenët Allahu i begatoftë, por mua më mjafton vetëm Duaja”.

Libri me i shitur Mos u Trishto -Aid el Karni.

Trajton tema psikologjike, njiashtu sherues per semundjet e ndryshme shpirterore.

(Visited 118 times, 1 visits today)
Top