Quarta-feira’, 29/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos u trishto! Mos e humb shpresën

Mos u trishto! Mos e humb shpresën

Çdo herë që ndjen se nuk mund të vazhdosh më,çdo herë që ndihesh i humbur dhe ngado të rrethon vetmia….çdo herë që errësira dhe nata të turbullojnë shikimin edhe atëherë kur dielli ndriçon….çdo herë që ndihesh i pashpresë dhe nuk di ku të shkosh, nuk di ke rrugë të zgjedhësh….Mos u trishto!….mos e humb shpresën….sepse Allahu është me ty….gjithmonë ka qenë me ty….dhe gjithmonë do të jetë…

(Visited 210 times, 1 visits today)
Top