Quarta-feira’, 26/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos u trishto (Psikologji islame) Aid el-Karni

Mos u trishto (Psikologji islame) Aid el-Karni

Mos u trishto (Psikologji islame)
Aid el-Karni

Libri më i shitur në botën islame

Një studim i thellë, i rrallë dhe me plot përgjegjësi synon shërimin e anës më të rëndë në jetën njerëzore, atë të shqetësimit dhe depresionit, humbjes së besimit dhe shpresës, rënies shpirtërore, pesimizmit, brengosjes, vuajtjeve dhe pikëllimit.
Ky libër është një organizim mendimesh të pjekura e të ndritshme të cilat në mënyrë të shkurtër thonë: “Jeto i lumtur, në paqe, i qetë, shpreso dhe mos u trishto”

(Visited 57 times, 1 visits today)
Top