Sexta-feira, 17/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos u shoqëro me tre persona

Mos u shoqëro me tre persona

Mos u shoqëro me tre persona:

Me mëndjemadhin, injorantin dhe me at i cili tradhton.

Njerëzve jepjau tre gjëra:

Dashurinë, bujarinë dhe sinqeritetin.

Largohu nga tre gjëra :

Nga lëndimi me fjalë në çfarëdo forme, urrejtja dhe tradhtia.

(Visited 158 times, 1 visits today)
Top