Quinta-feira, 9/4/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos u pikello! Qetesohu!

Mos u pikello! Qetesohu!

Mos u pikello!
Ngase Caktimi i Allahut do te realizohet, nuk ka ikje prej Tij.

Ndaluu!
Ngjyra e lapsit u tha qekur pershkroi jeten tende, prej kur linde e deri ne vdekje dhe fletushkat jane palosur.

Qetesohu!
Shqetesimi s’te sjell dobi e as qe mund ta ndryshoje Caktimin e Fuqiplotit.
Aid el-Karni

(Visited 147 times, 1 visits today)
Top