Sexta-feira, 28/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos u pikëllo, por zgjidhja vetes atë që zgjodhi Allahu për ty

Mos u pikëllo, por zgjidhja vetes atë që zgjodhi Allahu për ty

Zgjohu nëse të zgjon, ulu nëse të kërkohet ulja, duro nëse të varfëron, falendero nëse të pasuron. Kësaj thënieje përmbaju mirë: “I kënaqur jam që Zoti im është Allahu [xh.sh.], feja ime është Islami dhe Muhammedi [a.s.] është i Dërguari i Allahut [s.a.v.s.].”

Njëri nga poetët thonte: Mos bëj plane për veten tënde, Njerëzit e planeve janë të shkatërruar Pajtohu me caktimet e tona Ne jemi më të urtë për planet tuaja.

(Visited 83 times, 1 visits today)
Top