Sábado, 23/10/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos u pikëllo, por dëboje pikëllimin

Mos u pikëllo, por dëboje pikëllimin

Mos u pikëllo, por dëboje pikëllimin

Të pushosh do të thotë të bëhesh i marrë, se kur të mbetesh duarkryq, i zbrazur nga puna, pranë shumë detyrave kryesore, dëmton veten, se pushimi të con në humbje.

Njerëzit më të vrazhdë, të vërenjtur, të zymtë, e të mërzitur janë ata që i ikin punës dhe nuk angazhohen me dicka. Pra lëviz, dhe puno; lexo, apo përkujto Zotin tënd; shkruaj ose vizito dikë; ki dobi nga koha se ajo është jeta jote që me zbrazëtirën që mban ti e vret atë.

Mos lër asnjë minut të të shkojë pa shfrytëzuar për mirë, sepse atë ditë kur të lirohesh nga detyrat dhe të shtrihesh në dhomën tënde goja të pushon, të hyjnë në kokë duke të vallëzuar mendimet e këqija që të mërzisin, pra shumë shpejt bëhesh fushë e lojës së djallit të mallkuar.

(Visited 119 times, 1 visits today)
Top