Segunda-feira, 11/12/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

MOS U NERVOZO !!

MOS U NERVOZO !!

MOS U NERVOZO !!

Nga Ebu Hurejra: “Nje njeri e shau Ebu Bekrin ne prezence te Profetit. Ne ato momente Profeti habitej dhe buzeqeshte, por kur njeriu e teproi, Ebu Bekri ia ktheu.

Pas kesaj, Profeti alejhi ue selem u zemerua dhe u ngrit per tu larguar. Ebu Bekri e ndoqi nga pas dhe i tha: 
” O i Derguari i Allahut, ai po me shante dhe ti ishe prezent. Kur ia ktheva disa fjale, ti u zemerove dhe u largove?!”

Muhamedi alejhi selam i tha:
” Me ty o Ebu Beker ishte nje melaqe e cila ia kthente atij ne vendin tend. Por kur fillove t’ia kthesh, atehere u afrua shejtani dhe une nuk ulem aty ku qendron shejtani.”

Imam Ahmedi, Ebu Daudi. Sahih nga Shejh Albani, 2231

@include "";