Terça-feira, 27/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos u merakos,pyetja vetes këto pyetje për të djeshmen dhe për të nesërmen tënde

Mos u merakos,pyetja vetes këto pyetje për të djeshmen dhe për të nesërmen tënde

Mos u merakos,pyetja vetes këto pyetje për të djeshmen dhe për të nesërmen tënde

Mbylli dyert e hekurta të së djeshmes dhe të ardhmes dhe jetoi minutat e të sotmes:

1.Ç’kam vendosur të bëj?A më mirë ta vonoj jetën time të tashme për shkak të shqetësimeve të ardhshme,apo për shkak të kopshteve magjike atje përtej urës?

2.A ta shndërroj këtë ditë të ëmbël në helm të idhët duke hapur fletat e ngjarjeve që kaluan dhe u Humbën?

3. A është e logjikshme të zgjohem në mëngjesin e hershëm,e pastaj të vë duart në faqe,e ta bllokoj vetveten nga puna që më pret?Të ngurroj nga dobia e 24 orëve të sotme?

4.A kam dobi pej jetës nëse nuk i jetoj minutat e ditës sime?

5.Kur do të filloj t’ia parashtroj vetes këto pyetje që të më rregullohet mënyra e jetës? Javën e ardhshme,… të nesërmen,apo sot?

Mos u pikëllo,nëse të preku thellë ngjarja që të ra,por pyet veten

1.Ç’është më e keqja që do të kishte mundur të më ndodhë?

2.Përgatite veten për pranimin dhe bartjen e saj.

3.Pastaj me një qetësi shpirtërore përmirësoje atë paramendim.

(Visited 102 times, 1 visits today)