Sexta-feira, 19/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos u marto perpara se ti degjosh keto keshilla.Keshilla e babait ndaj djalit.Mos u marto perpara se ti degjosh keto keshilla.Keshilla e babait ndaj djalit.

Këshilla të vyera për martesën, nga babai te djali
1. Mos u marto me një grua nëse shpenzoni për të dhe ajo kurrë nuk ju pyet nëse keni kursyer a jo.

2. Një grua mund të jetë e mirë për ju, ose një nënë e mirë për fëmijët tuaj, por nëse keni gjetur një grua që mund të jetë një nënë për ju, fëmijët dhe familjen tuaj, ju lutem mos e lini të shkojë.

3. Nëse të them se je kreu i shtëpisë, mos shiko në xhepin tuaj; shikoni nëse do të shihni një buzëqeshje në fytyrën e gruas suaj.

4. Biri im, nëse dëshiron të kesh një jetë të gjatë, lëre gruan të merret me ekonominë, do ta ketë të vështirë për ta shpenzuar kur është e vetëdijshme për nevojat e shtëpisë dhe faturat për të paguar.

5. Kurrë mos e rrih gruan tënde, dhimbja në trupin e saj nuk është asgjë krahasuar me plagën në zemrën e saj. Kjo do të thotë që mund të jesh në vështirësi të jetosh me një grua të plagosur

6. Pas martese, nëse jeton një jetë beqari, së shpejti do të jesh përsëri i vetëm.

7. Kujtojeni gruan tuaj edhe kur thjesht ju merr malli, jo vetëm per seks

8. Nëse gruaja juaj duket se ka ndryshuar, mendoni se edhe ju keni mund të keni ndryshuar

9. Çdo grua që nuk do të durojë ty në fillimet e tua, nuk duhet të kënaqet me pasuritë e tua.

10. Mos e krahaso gruan tënde me asnjë grua, edhe ajo po ju duron e nuk të ka krahasuar ndonjëherë tjetër njeri.

11. Biri im, nëna jote dhe unë nuk jemi të interesuar për atë që ndodh në martesën tënde, përpiquni të zgjidhni çështjet pa ardhur tek ne.

12. Ndihmoje gruan tënde të arrijë ëndrrat e saj ashtu siç po ndjek tit ë tuat.

13. Djali im, mos ndalo së kujdesuri për mua dhe nënën tënde, është sekreti që kur të plakesh edhe ti të kesh fëmijë që të kujdesen për ty.

14. Lutu me familjen tënde, ka një të nesërme që nuk e dini, bisedoni me Zotin që di çdo gjë, çdo ditë.

(Visited 37 times, 1 visits today)
Top