Sexta-feira, 17/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos u marto motër…

Mos u marto motër…

mos u marto

Mos u marto motër, para se të mësosh të drejtat e burrit dhe pozitën që ka ai në islam.
Mos u marto motër, para se të mësosh si ta ndërtosh mbretërinë tënde edhe nëse jeton në kasollë…dhe si të edukosh fëmijët e tu sipas ligjit të Allahut.
Mos u marto motër, nëse mendon se martesa i përngjanë tregimeve të dashurisë që shfaqen në telenovela. Martesa është një realitet, ndërsa ajo që shfaqin ata është iluzion, mashtrim dhe shkatërrim.
Mos u marto motër, nëse mendon se martesa është një eksperiment, i cili edhe pse dështon nuk tërheq shumë pasoja. Dhe të mendosh se nuk ka dallim mes jetës tënde në familje dhe në shtëpinë e burrit.

Përshtati: Valdet Kamberi

(Visited 123 times, 1 visits today)
Tags:
Top