Quarta-feira’, 18/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos u marto me këtë llojë të burrave

Mos u marto me këtë llojë të burrave

Nuk e do familjen tënde

E ke dëgjuar thënjen e famshme se kur martohesh, nuk martohesh vetëm me burrin tënd, por edhe me familjen e tij. Është e pamundur që të pranosh të martohesh me dikë që nuk toleron njerëzit e tu të dashur, sepse herët ose vonë nëse nuk i vendos limite, do të bëj të largohesh nga ta, dhe ti do të pendohesh që je martuar me të. Largohu nga ai para se të jetë shumë vonë.

Nuk i përmbush premtimet

Është abuziv

Është aspak detajist

Është gënjeshtar

Nuk ekzistojnë gënjeshtrat e vogla, sepse të gjitha janë të njëjta dhe të gjitha bëjnë keq. Dhe kur dëgjon fjalë si këto “kam diçka të rëndësishme për të bërë” “të gjitha koleget e punës janë të shëmtuara” ose “natyrisht se të dua, vetëm se jam pak konfuz” ose kur thotë “se jam duke të dëgjuar” na beso, është duke të gënjyer.

Nuk beson në kompromis

Keni grindje gjatë gjithë kohës 

 

 

(Visited 510 times, 1 visits today)