Quinta-feira, 22/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos u grind me bashkëshortin në prani të fëmijëve!

Mos u grind me bashkëshortin në prani të fëmijëve!

Mos u grind me bashkëshortin në prani të fëmijëve!

Si do të ndjehen fëmijët kur shohin prindërit e tyre duke u grindur apo madje duke e sulmuar njëri-tjetrin?! Dhe, çka duhet të veprojnë ata atëherë? A do t’i kthehen ata me aq dashuri lidhjes së mëparshme me nënën dhe babin e tyre pasi t’i shohin ata duke e sharë njëri-tjetrin? Nëse gabojmë dhe grindemi apo përleshemi (me bashkëshortin) para fëmijëve dhe pastaj pajtohemi, duhet të sigurohemi që t’i përmbajmë fëmijët dhe madje t’u kërkojmë falje për sjelljen tonë të papjekur dhe jo-islame. Inshaallah, ata do të na respektojnë neve bile më shumë për pranimin se ne kishim gabuar!

(Visited 58 times, 1 visits today)
Top