Sexta-feira, 28/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

MOS U DORËZO!!

MOS U DORËZO!!

mos u dorezo
Ka mundësi të biesh në gjynah pas gjynahut.

Pendohesh .. prapë biesh në gjynah .. pastaj pendohesh dhe prapë biesh në gjynah.

Derisa, mendon se më s’ka kthim.

Fillon ta përshkruash veten me të gjitha cilësitë.

I dobët .. i nënçmuar .. nuk do të ndryshoj .. nuk mundem.

Mjerë për ty nëse i dorëzohesh këtyre mendimeve!

Ai, “Djalli ju frikëson me skamje e varfëri dhe ju urdhëron të bëni vepra të pamoralshme”. (Bekare 268.)

Kursi ti rikujtoje se “Kurse Allahu ju premton faljen dhe mirësinë e Tij. Allahu është Mirëbërës i madh dhe i Gjithëdijshëm”. (Bekare 268.)

Mjer për ty nëse e ngren falmurin e dorëzimit!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 161 times, 1 visits today)
Top